O TBM

29. června 2008 v 21:50 | Juliette |  The Birthday Massacre
The Birthday Massacre je skupina založena roku 1999(ještě pod názvem Imagica) v Torontu.
Styl skupiny : Industrial, Gothic-Electro
Členové :
Chibi - zpěv
M. Falcore - kytara
Rainbow - kytara
O.E. - baskytara
Rhim - bicí
Owen - klávesy
Diskografie :
Nothing And Nowhere (2004)
Violet (2005)


Red Stars (single) (2007)
Walking With Strangers (2007)


Looking Glass EP (2008)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama